Hola nins i nines! Com estau?
La recepta és la següent:
Ingredients
- 1 kg de farina.
- 300 gr de saïm.
- 300 gr de sucre en pols.
- 3 vermells d'ou.
- 1 tassonet d'oliva.
- 2 tassonets de suc de taronja.
- La pell d'una llimona rallada.
- Canyella (opcional)
Com es fan?
1. Mesclar el saïm, el sucre, i el suc de taronja.
2. Posar l'oli, els vermells d'ou (batuts) i la pell de la llimona.
3. Incorporar la farina poc a poc.
4. Pastar la massa.
5. Fer els crespells amb els motllos que volgueu.
6. Ficar-los dins el forn a 170 graus uns 15 minuts.
PER ACABAR...
Dir-vos que ja queda molt poc per les festes de Pasqua. Com cada any en aquest temps, a l'escola feim CRESPELLS. Per això, vos propòs elaborar-ne amb l'ajuda de les vostres famílies.
La recepta és la següent:
Ingredients
- 1 kg de farina.
- 300 gr de saïm.
- 300 gr de sucre en pols.
- 3 vermells d'ou.
- 1 tassonet d'oliva.
- 2 tassonets de suc de taronja.
- La pell d'una llimona rallada.
- Canyella (opcional)
Com es fan?
1. Mesclar el saïm, el sucre, i el suc de taronja.
2. Posar l'oli, els vermells d'ou (batuts) i la pell de la llimona.
3. Incorporar la farina poc a poc.
4. Pastar la massa.
5. Fer els crespells amb els motllos que volgueu.
6. Ficar-los dins el forn a 170 graus uns 15 minuts.
PER ACABAR...
Podeu fer aquesta feina dels ingredients que hem utilitzat per fer els crespells. Podeu retallar i aferrar les imatges, fer cartells amb els noms dels ingredients, etc.
Segur que vos sortiran boníssims! Enviau-me fotos i les penjaré al blog.
Finalment, donar-vos algunes idees per DECORAR OUS DE PASQUA.
Pensau que primer heu de bollir els ous uns 8-10 minuts per a què quedin durs. Deixar-los refredar i després decorar-los. Aquí vos deix algunes idees per estimular la vostra imaginació.
Bon cap de setmana. Una forta abraçada a tots i totes.
Ah, pensau a llevar una altra cama a la Jaia Corema! Quantes en queden?
No hay comentarios:
Publicar un comentario